EtusivuYritysTuotteetPalvelutReferenssitYhteystiedot 
 
 
Keittiönvälitilanlasit
Keittiönvälitilaan asennettava lasi suojaa hienoa tapettia mahdollisilta roiskeilta. Lasi on myös helppo pitää siistinä tasaisen pinnan vuoksi. Lasista löytyy vaihtoehtoina muunmuassa kirkas lasi, taustamaalattu lasi, peili, huurrettu lasi.
Lasit
Pääartikkeleistamme lasi on tärkein. Toimitamme lasia määrämittaan leikattuna asiakkaan toivomuksen mukaan kaikenkokoisina palasina.
Lasia on kirkasta lasia vahvuudeltaan 2 mm alkaen. Koristelasia käytetään paljon väli- ja ulko-ovissa. Laminoitua lasia, missä on kahden lasin välissä kalvo asennetaan esim. työkoneiden oviin ja ikkunoihin ja käytetään paikoissa, joissa tarvitaan lasia, mikä ei rikkoonnuttuaan hajoa ympäriinsä. Kaluste-ovissa suosittu lasi on Antisun-lasi, joka on harmaata tai ruskeaa. Tuotteistamme löytyy myös tulenkestävät lasit. Varastossa on Ropax-lasi ja tilaamalla saa ns. karkaistua lasia. Rakennamme myös lämpölasielementtejä eri vahvuisina ja kokoisina. Erikoislasit, joita ei varastostamme löydy, tilaamme suoraan tehtaalta.
Levyt
Melamiinit käyvät hyllyiksi, kalusteiksi ja kalusteiden rungoiksi. Sahaamme ja nauhoitamme melamiinia. Meiltä löytyy myös erilaisia vanereita ja lastulevyjä halutun kokoisina palasina. Varastostamme löytyvä filmivaneri sietää hyvin kosteutta. MDF levy käy hyvin kaiutinkoteloihin.
Muovit
Meiltä löytyy Akryl muovia, joka käy paikkoihin jossa lasi ei kestä. Reenjalas muovia löytyy eri vahvuuksina ja leikattuna tai täysin levyin. Reenjalas muovi käy vaikka hirvevetoalustaksi! Polykarbonaatti käy hyvin kelkan- tai reen tuulilasiksi.
Peililiukuovet
Eteisissä ja makuuhuoneissa sisustusta helpottava ja vaatteille hyvän ja näyttävän suojan antava peililiukuovi-systeemi on hyvä vaihtoehto kiinteälle komerolle ja oville. Kehysmalleja on lukuisa määrä samaten kuin peilejä. Peilin asemesta voidaan käyttää myös erilaisia kalustelevyjä.
Peilit
Peileistä käytetyin vahvuus on 4 mm. Kirkkaan peilin lisäksi on mahdollisuus käyttää mm. savunharmaata ja pronssipeiliä. Peili on suosittu myös sisustuksessa. Peilin avulla huoneeseen saadaan lisää tilan tuntua ja valoisuutta.
Saunanlasiseinä
Saunanlasiseinä luo tyyliä saunaasi. Lasina käytetään 8mm karkaistua turvalasia, väreinä ovat kirkas, savunharmaa ja pronssi. Pyydä tarjous!
Suihkuseinät
Suihkuissa käytettävät väliseinät kasataan meillä ja toimitetaan asiakkaalle asennettuna tai ilman asennusta. Suihkuseinät ovat yleensä läpinäkymätöntä muovia ja runko alumiiniputkea.
Takaneduslasit
Meiltä suoraan varastosta vakiomittaisia fasettihiottuja takaneduslaseja. Takaneduslasilla viimeistelet kotisi tyylikkyyden.
 

Hallitie 10, 96310 Rovaniemi, puh 016 312 395, fax 016 313 611, GSM 0400 563 236