Palvelut

Lasitus

Lasitamme mm. ikkunapokia, kalusteovia, työkoneiden laseja ja leikkaamme lasia määrämittaan. Käymme tarvittaessa paikan päällä mittaamassa rikkoutuneen lasin ja asennamme uuden tilalle.

Kalustelevyt

Sahaamme kalustelevyä, vaneria, filmivaneria, lastulevyä, MDF-levyä, muovia ja leikkaamme peiliä kaikenlaisiin tarpeisiin.

Tuotteet

Keittiön välitilanlasit

Keittiön välitilaan asennettava lasi suojaa hienoa tapettia/taustaa mahdollisilta roiskeilta. Lasi on myös helppo pitää puhtaana tasaisen pinnan vuoksi. Laseista löytyy vaihtoehtoina mm. kirkas lasi, taustamaalattu valkoinen, musta tai hopea lasi, peili ja huurrettu lasi. Lasiin on myös mahdollista painattaa omavalintainen kuva (esim. maisema tai muu oma valokuva, myös kuvapankista löytyy lukuisia vaihtoehtoja). Kysy lisää!

Lasit

Pääartikkeleistamme lasi on tärkein. Toimitamme lasia määrämittaan leikattuna asiakkaan toivomuksen mukaan olipa sitten kyse kynttilälyhdyn lasista tai isommasta ikkunalasista.

Kirkasta lasia löytyy vahvuudeltaan 3mm alkaen aina 6mm saakka. 4mm vahvuista koristelasia käytetään paljon väli- ja ulko-ovissa, joissa halutaan estä suora näkyvyys lasin kuvioinnilla.  Laminoitua lasia, missä on kahden lasin välissä kalvo asennetaan esim. työkoneiden oviin ja ikkunoihin, ja käytetään paikoissa joissa tarvitaan lasia, mikä ei rikkoonnuttuaan hajoa ympäriinsä. Laminoitua lasia löytyy suoraan varastosta 6mm ja 8mm vahvuisena. Kaluste-ovissa suosittu lasi on Antisun-lasi, joka on harmaata tai ruskeaa. Meiltä löytyy myös 2mm vahvuista tauluissa käytettävää Reflon- lasia.

Tuotteistamme löytyy myös tulenkestävät lasit esim. saunan puukiukaan ja takan tai uunin luukkuihin.  Varastosta löytyy Robax-lasi ja tilaamalla saa ns. karkaistua lasia. Rakennamme myös lämpölasielementtejä eri vahvuisina ja kokoisina. Erikoislasit, joita ei varastostamme löydy, tilaamme suoraan tehtaalta. Pyydä tarjous!

Levyt

Melamiini sopii hyllylevyiksi, kalusteiksi ja kalusteiden rungoiksi. Sahaamme ja nauhoitamme melamiinia. Meiltä saat myös erilaisia vanereita ja lastulevyjä halutun kokoisena. Varastostamme löytyvä filmivaneri sietää hyvin kosteutta ja  MDF levy sopii puolestaan hyvin kaiutinkoteloihin.

Muovit

Meiltä löytyy Akryl muovia, joka sopii paikkoihin missä lasi ei kestä. Reenjalas-muovia löytyy eri vahvuuksina ja leikattuna määrämittaan tai täysin levyin. Reenjalas-muovi sopii vaikka hirvenvetoalustaksi! Polykarbonaatti puolestaan sopii hyvin kelkan tai reen tuulilasiksi.

Peililiukuovet

Eteisessä tai makuu- ja vaatehuoneessa sisustusta helpottava ja vaatteille hyvän ja näyttävän suojan antava peililiukuovi-systeemi on moderni ja toimiva vaihtoehto kiinteälle komerolle ja oville. Kehysmalleja on lukuisa määrä samoin kuin peilejä. Peilin asemesta liukuovissa voidaan käyttää myös erilaisia kalustelevyjä.

Peilit

Peileistä käytetyin vahvuus on 4 mm. Kirkkaan peilin lisäksi on mahdollisuus käyttää mm. savunharmaata ja pronssipeiliä. Peili on suosittu myös sisustuksessa. Peilin avulla huoneeseen saadaan lisää tilan tuntua ja valoisuutta. Meiltä myös pyöreät peilit mittatilauksena!

Saunan lasiseinät

Saunan lasiseinä luo tyyliä saunaasi. Lasina käytetään 8mm karkaistua turvalasia, värivaihtoehtoina löytyy kirkas, savunharmaa, pronssi ja tummanharmaa lasi. Lasiseinä on moderni vaihtoehto niin uudis- kuin remonttikohteisiin.  Pyydä tarjous!

Suihkuseinät

Suihkuseinät ovat 8mm karkaistua turvalasia ja värivaihtoina löytyy mm. kirkas, savunharmaa, pronssi tai satiinilasi. Suihkuseinistä löytyy sekä kiinteitä että kääntyviä malleja. Suihkuseinien lisäksi toimitamme myös erilaisia suihkunurkkauksia.

Takan eduslasit

Meiltä saat suoraan varastosta vakiomittaisia fasettihiottuja takan eduslaseja. Vakiomittaiset lasit ovat 40cm syviä ja leveyksiä löytyy 80, 100, 110 ja 120cm. Nämäkin lasit on mahdollista teettää myös mittatilauksena. Takan eduslasilla viimeistelet kotisi tyylikkyyden.

Referenssit

  • Monitoritalo
  • Pilke
  • Rovaniemen kauppaoppilaitos
  • Saunan lasiseinät
  • Terassilasituksia